De coach

Mijn naam is Simone van Loon, en ik ben er voor jou om te ontdekken wie jij bent en wat voor jou belangrijk is in je werk en je leven. Welke stap voorwaarts kan en wil je daar in maken?

Centraal staat steeds de vraag: wat gaat er goed? Waar zou jij meer van willen? Hoe kan je dat realiseren? Coaching bij Stap Voorwaarts gaat altijd om de beweging naar zelfredzaamheid.

Ik ben daarbij van het luchtige, het positieve. Met humor en een knipoog kijken naar wat er wél kan. Ik neem mensen serieus. Ik hoor hen, ik zie hen, ik benoem wat ik zie. Met lef en soms confronterend, maar altijd zonder schaamte en zonder oordelen. Wat telt is de bewustwording van hun eigen overtuigingen en patronen. Vervolgens geef ik praktische tools mee voor een leuker, fijner leven. Vanaf morgen. Of liever nog vandaag!

Simone van Loon

Achtergrond en opleiding

Na de opleiding Psychologie werkte ik tien jaar in de zakelijke dienstverlening als assessmentpsycholoog, coach en trainer. In 2009 begon ik Stap Voorwaarts voor coaching van individuen, teams en organisaties met behulp van paarden. Omdat ik al mijn hele leven met paarden te maken heb, was die Stap Voorwaarts me op het lijf geschreven. Een groot aantal trainingen in andere methodieken uit de positieve psychologie en Lichaamswerk volgde en volgt. Dat geeft me steeds meer bagage om mensen te helpen bij hun ontwikkeling.

2017-2018
Opleiding Systeemgerichte teamcoaching
Module Leadership Embodiment

2016
Specialisatie Lichaamsgerichte coaching

2015
Management Drives (gecertificeerd op individueel, team- en organisatieniveau)
Leergang Groepsdynamica: trainen van teams

2014    
Mindfulness
Appreciative Inquiry
Opleiding Lichaamsgerichte coaching 

2013    
Registerpsycholoog NIP - Arbeid en Organisatie

2009 - 2013
Workshop Trainen van teams, Training Motiverende gespreksvoering, Management Drives (gecertificeerd), Training Leidinggeven

2008    
Beroepsopleiding Equicoaching: coaching met paarden (gecertificeerd)

2004     
Academische opleiding Psychologie

VOLG MIJ

Volg mij op LinkedIn Volg mij op Facebook