Reactie van een deelnemer

Ingezonden door:
Kitty Jongkind - HR adviseur

"Met een open vizier, maar wel met een lichte spanning in mijn onderbuik vertrok ik richting de sessie coaching met paarden van Simone van Loon. De lichte spanning omdat ik eigenlijk niks heb met paarden.  Mooie beesten vanuit de verte, maar verder…. Ook spannend vanwege het onbekende; wat houdt dat nu eigenlijk in, coaching met paarden etc. etc.

Na een prettige kennismaking met Simone van Loon, zijn we gestart met de sessie, het gaat immers om het ervaren. Mijn ervaring is ronduit magistraal….overdonderend en heel intens.  In samenwerking met Simone en het paard ga je op in het geheel en vergeet je de grootte van het paard, want dat doet er helemaal niet meer toe. De vragen die er vanuit mij neergelegd waren, kregen handen en voeten. Er kwamen gevoelens en emoties bij me naar boven waarvan ik me helemaal niet bewust was. Puur gespiegeld door het primaire en intuïtieve gedrag van het paard. Het heeft voor mij veel inzichtelijk gemaakt.

Ik kan er nog veel meer aan toevoegen, maar eigenlijk doet erover praten en het uitkristalliseren van de gebeurtenis afbreuk aan mijn gevoelens over deze ervaring van coaching met paarden. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, het kan leiden tot geheel verfrissende nieuwe inzichten".

VOLG MIJ

Volg mij op LinkedIn Volg mij op Facebook