Programma

Het programma bestaat uit een driedaagse training (incl. overnachting) en een terugkomdag.

Iedere deelnemer start met een intake, waarin persoonlijke situatie, wensen en verwachtingen worden besproken.

Dag 1
Staat in het teken van kennismaken en contact maken, met jezelf, met elkaar en met de paarden. In de loop van de ochtend maken we de koppeling met de paardenkudde: hoe functioneren paarden en wat kunnen we daar van leren?

Na een uitgebreide lunch is er tijd voor een moment van rust en reflectie. In de middag gaan we verder aan de slag met de paarden en doen we oefeningen rondom thema’s als samenwerking, communicatie en leiderschap.

Dag 2
Iedere deelnemer krijgt een individuele sessie met een van de coaches. In de sessie wordt ingegaan op persoonlijke vragen en thema’s. Er wordt dieper ingegaan op onderliggende patronen, overtuigingen en drijfveren.

De middag zal in het teken staan van ontspanning, (bijvoorbeeld, lezen, sport, paardrijden, spelletjes, fietsen, wandelen, stiltewandeling)

Dag 3
De vraag “Hoe kan je op eigen kracht verder” staat centraal. Hoe krijg je weer grip op je leven? Wat kan je doen om terugval te voorkomen? Hoe houdt je de focus op zaken die jou energie en voldoening geven?

Samen met de coaches maak je een actieplan waardoor je de momenten van bewustwording en opgedane inzichten kan integreren in werk en leven.

Terugkomdag (na een maand)
Deze dag is bedoeld om te kijken waar je staat. Hoe is het met je energieniveau? Hoe is het gegaan sinds de training? Wat werkt wel, wat werkt niet? Wat heb je nog nodig om te zorgen dat je in je kracht blijft staan?

VOLG MIJ

Volg mij op LinkedIn Volg mij op Facebook