Wat heeft mijn organisatie aan paardencoaching?

Op kantoor zijn geen paarden. Toch kan paardencoaching uw medewerkers helpen bij de ontwikkeling van hun team, hun individuele leiderschap en hun talenten. Collega’s leren elkaars kwaliteiten te zien en te benutten. Elkaar te accepteren. Ze leren communiceren, afstemmen en samenwerken. Teams worden hechter, sterker en functioneler. Managers worden leiders.

waarom volgen teams paardencoaching?

  • De samenwerking in het team is niet optimaal. Er heerst een eilandjescultuur. Hoe leren we beter samenwerken?
  • Er zijn onderhuidse spanningen in het team, waar niet over wordt gesproken. Hoe verbeteren we de onderlinge sfeer, acceptatie en communicatie?
  • Onze managers willen hun leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Hoe kunnen zij sterkere leiders worden?
  • We zijn een nieuw of samengesteld team, en hebben behoefte aan teambuilding. We willen elkaars kwaliteiten leren kennen en benutten, zodat we op elkaar ingespeeld raken.

 

 

 

teamcoaching organisatieontwikkeling

‘Heel bijzonder hoe scherp een paard reageert op minimale veranderingen in houding, waarvan ik dacht dat ze onzichtbaar waren.' – Marco van Liempt, organisatieadviseur bij Meijer Consultancy


Contact/offerte

Wilt u nadere informatie of een offerte opvragen? Neem vrijblijvend contact op met Simone van Loon, coach en trainer, voor een op maat gemaakte offerte. Dit kan per mail via info@stapvoorwaarts.nl (voor individuele coaching), simone@bureauvanbetekenis.nl (voor teamcoaching) of telefoonnummer 06-53909764.

voor teams en organisaties werkt stap voorwaarts onder de vlag van Bureau van Betekenis
logo BvB


Paardencoaching voor organisaties

Paardencoaching voor teams en organisaties is ondergebracht in het Bureau van Betekenis, waarbinnen ik zelf en twee compagnons elkaars verschillende talenten versterken. Bureau van Betekenis ontwerpt en begeleidt ervaringsgerichte trainingsprogramma’s. Onze methodiek gaat daarbij verder dan die van veel andere trainingen. Wij combineren onze eigen ervaring in het bedrijfsleven met de kracht van de natuur.

Doen, voelen en ervaren

In plaats van alleen te praten gaan we doen, voelen, ervaren en meemaken hoe het is om werkelijk in de eigen natuurlijke kracht te staan. Gespiegeld door de natuur: paarden.

We inspireren mensen in en aan het hoofd van teams om eruit te halen wat erin zit. Om de kracht en ervaring in hun team te benutten. Om te doen waar ze energie van krijgen.

Onze trainingen zijn altijd maatwerk. Ze staan op zichzelf of zijn onderdeel van grotere trajecten.

Alle informatie over teamcoaching vindt u op www.bureauvanbetekenis.nl

 


VOLG MIJ

Volg mij op LinkedIn Volg mij op Facebook